Cine suntem?

Omega Training

Suntem pe piață din anul 2006, iar în cei peste 10 ani de când existăm ca centru de training ne-am propus și am atins noi standarde de excelență în domeniile Training și Coaching.

Scopul nostru este ca tu să atingi performanțe maxime, să îți îndeplinești obiectivele și să îți depășești limitele prin eficientizarea proceselor de comunicare.

Pentru că avem grijă de fiecare aspect al vieții tale, îți putem oferi training și coaching personalizat atât în plan profesional și de business cât și în cel personal.

Instrumentele și metodele pe care ți le prezentăm sunt testate și verificate de către trainerii noștri. Ele pot fi adaptate nevoilor oricărui tip de client, de aceea oferim workshop-uri adresate atât companiilor, cât și persoanelor fizice.

Astfel, împreună cu noi vei putea să îți perfecționezi abilitățile de comunicare necesare succesului tău personal sau profesional.

Dacă ești reprezentantul unei companii, te putem ajuta să:

  • Îți îmbunătățești capacitatea de gestionare a situațiilor de comunicare dificile
  • Poți rezolva conflictele la nivel de echipă și să “repari” relațiile profesionale disfuncționale
  • Îți setezi și să îți sincronizezi obiectivele profesionale sau personale
  • Transformi cultura organizațională din cadrul companiei
  • Crești eficiența comunicării în echipă

Dacă nu reprezinți nicio companie, însă dorești să îți dezvolți “mușchiul” comunicării, te vom învăța cum să:

  • Îți vindeci relațiile deteriorate, care te rănesc, sau să elimini relațiile toxice din viața ta
  • Îmbunătățești procesul de comunicare cu familia, prietenii sau colegii
  • Crești rata de îndeplinire a obiectivelor personale
  • Descoperi propriul comportament de comunicare și cum să îl utilizezi în avantajul tău
  • Înțelegi conflictele și să reușești să le dezamorsezi

Aboneaza-te la newsletterFondator

trainer2.jpg

Mircea Radu Terek

Fondator, trainer și coach

Mircea este trainer și fondator al OMEGA TRAINING. Este cel care ne-a inspirat ideea înființării unui centru de training structurat în jurul conceptului-nucleu de Comunicare Esențială. Cu o experiență de peste 20 de ani, el este specializat pe coaching și training pentru antreprenori.Trainerii nostri

trainer1.jpg

Carmen Silvia Butcaru

Partener, Speaker, Trainer, Autor

Carmen este trainer cu expertiză în comunicare și relaționare, setarea obiectivelor, gestionarea conflictelor și vânzări. Are o experiență de peste 10 ani în consultanță, relații cu clienții și vânzări, predominant în domeniul imobiliar.

Carmen este autoarea cărții în curs de apariție “Power of words. Savvy Conflict Resolution from the Bedroom to the Boardroom” în care prezintă o serie de pași simpli prin care să recunoști conflictele și să le dezamorsezi înainte de a face rău, de a te consuma și a-ți crea stres inutil, de a pierde suportul persoanelor importante din viața ta.

Din punct de vedere al formării profesionale, Carmen a trecut prin multe cursuri și programe de specializare. Printre cele mai importante, se numără: “SAVI® (System of Analyzing Verbal Interaction)” cu Rowena Davis; ”Introducere în Circumplex” acreditat Human Synergistics, "Coaching” cu Gratian Sonu și Daniel Zarnescu; „Business Mastery” cu Lorand Soares Szasz; curs „Formare de formatori” acreditat CNFPA Intratest;

cristina_avatar.jpg

Cristina Stănescu

Partener, speaker, trainer

Cristina este speaker și trainer cu experiență de peste 12 ani în consultanță, managementul afacerilor și comunicare.

Medic primar cardiolog și lector la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, are o experiență de peste 30 de ani în comunicarea și relaționarea cu pacienții și studenții. Treptat, interesul ei pentru comunicare și consultanță a crescut și, după decenii de experiență în lucrul cu oamenii, a decis să se alăture echipei Omega Traning și să își împărtășească cunoașterea, mai ales în sfera gestionării conflictelor și a creării relațiilor de succes prin comunicare.

Cristina a absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila si s-a format ca specialist cardiolog in mai multe spitale din Bucuresti si in Clinica de Cardiologie UCL Mont Godinne din Belgia. Ca formări profesionale ulterioare, ea a urmat mai multe cursuri, printre care: “SAVI® (System of Analyzing Verbal Interaction)” cu Rowena Davis, „Business Mastery” cu Lorand Soares Szasz. De asemenea, a urmat și un training în comunicare pentru învățământul medical – Universitatea Saint Luc – Bruxelles, Profesor Rene Kremer

În ceea ce privește experiența ca speaker, ea a participat la mai multe evenimente, cum ar fi: Congrese naționale și internaționale de specialitate (cardiologie și medicină internă); OTG – System Seven - consultanța în managementul afacerilor și stilului de viață – conferințe în România și Ungaria; Servier Pharma – subiecte de terapie – conferințe în mai multe orașe din România.

Nu în ultimul rând, ea are o experiență ca manager de proiect național în domeniul prevenției (cu accent pe obezitate), cu diseminarea internațională a rezultatelor prin conferințe în Franța, Grecia, Belgia, Spania.

Cosmin_avatar.jpg

Cosmin Plăcintă

Trainer

Cosmin completează echipa Omega Training ca trainer cu expertiză în domeniul IT, respectiv implementare / integrare și dezvoltare software, consultanță și suport tehnic. Cu o experiență de peste 12 ani, el a participat la proiecte de amploare în care comunicarea și relațiile cu clienții erau însoțite de provocări semnificative ce trebuiau depășite cu succes. De-a lungul anilor, Cosmin și-a dezvoltat o pasiune pentru domenii ca dezvoltarea personală, comunicarea și formarea echipelor.

Formarea sa profesională constă în absolvirea programului de masterat “Managementul informatizat al proiectelor” din cadrul Academiei de Studii Economice București, precum și a mai multor cursuri de specialitate, printre care se numără: “SAVI® (System of Analyzing Verbal Interaction)” cu Rowena Davis și “Coaching” cu trainer&coach Mircea Terek.Trainerii invitati

rowanda_avatar.jpg

Rowena Davis

Rowena este trainer certificat SAVI®, practician Systems-Centered© și consultant organizațional experimentat, cu 30 de ani de expertiză în zone precum: coaching individual și de echipă, marketing și planificare strategică. Ea se concentrează pe îmbunătățirea comunicării și implementarea soluțiilor practice pentru a oferi rezultate concrete.