TRAINING ”BAZELE COMUNICĂRII ESENȚIALE”

scari

Cine nu s-a confruntat cu situații în care, fără să știe de ce, s-a trezit în conversații defectuoase, nereușite, pline de tensiune, chiar conflicte, fără să ajungă la un rezultat constructiv? Dacă te întâlnești cu astfel de situații în relațiile tale, este foarte posibil să nu reușești să-ți “împachetezi” mesajele astfel încât să obții ceea ce îți dorești din acea relație.

Training-ul “Bazele Comunicării Esențiale” îți oferă metode practice pentru a identifica acele comportamente de comunicare care îți afectează relațiile, precum și strategii de transformare ale acestor comportamente.

Aceste metode practice folosite în cadrul trainingului “Bazele Comunicării Esențiale” sunt instrumente de intervenție asupra tendințelor care ne duc în direcția conversațiilor nereușite, reușind astfel să ne transforme conversațiile, acestea devenind conversații de succes, stabilind în același timp o relație armonioasă între noi și interlocutorii noștri.

Exersăm stabilirea unui climat constructiv de comunicare în care fiecare să se simtă liber să-și exprime ideile. În acest fel este posibil să avem confruntări la nivelul ideilor fără ca aceste confruntări să afecteze relația dintre noi și interlocutorii noștri, ba chiar dimpotrivă, să consolideze relația dintre noi.

 

Ce îți oferă training-ul “Bazele Comunicării Esențiale”?

• O modalitate verificată de autocunoaștere.

• Un instrument eficient pentru anularea încă din fașă a contradicțiilor noastre interne.

• O metodologie de a face ca propriilor noastre emoții să fie corect cadrate și astfel să lucreze în favoarea noastră.

• Un pas fundamental în dezvoltarea unei stime de sine autentice, bazate pe realitate.

 

Ce vei face în cadrul training-ului “Bazele Comunicării Esențiale”?

• Vei înțelege că prima persoană față de care trebuie să fii credibil ești chiar tu.

• Vei primi metode practice de antrenament care vizează autocunoașterea.

• Te vei antrena în a-ți dezvolta comportamente de comunicare eficientă.

 

 

Cui se adreseaza training-ul “Bazele Comunicării Esențiale”?

• Celor care s-au hotărât să își facă ordine în viață. 

Adică celor care vor:

• să își înțeleagă și să își rezolve contradicțiile interioare.

• să se simtă cu adevărat bine în pielea lor.

• să nu mai fie la cheremul propriilor emoții.

• să fie convingători și onești.

• să creeze armonie între diferitele aspecte ale vieții lor.

 

INVESTIȚIA TA ESTE DE 800 lei.
   

Training-ul “Bazele Comunicării Esențiale” va avea o durată de 12 ore, sâmbătă și duminică, 16 și 17 noiembrie 2019, între orele 9:00-12:00 și 15:00-18:00.

Pentru ca fiecare dintre participanți să aibă posibilitatea de a lucra și a primi feedback eficient atât din partea trainerului cât și a colegilor, am limitat numărul de locuri la 12.  

Training-ul va fi susținut de Mircea Radu Terek. 

Mircea Radu Terek este formator atestat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale. Are peste 20 de ani de experiență în domeniul dezvoltării personale. Ține cu regularitate training-uri de comunicare din anul 2006.

 

 

Trainer:
trainer2.jpg

Mircea Radu Terek

Mircea este trainer și fondator al OMEGA TRAINING. Este cel care ne-a inspirat ideea înființării unui centru de training structurat în jurul conceptului-nucleu de Comunicare Esențială. Cu o experiență de peste 20 de ani, el este specializat pe coaching și training pentru antreprenori.

Distribuie si prietenilor:


Inapoi la cursuri


Lasa un comentariu: