Catalog evenimente

Evenimente gratuite


Te așteptăm la evenimentele noastre GRATUITE pe tema Rezolvării Conflictelor. Vino să afli cum să porți conversații productive și să eviți conflictele în discuțiile cu cei din jurul tău.

Workshop-uri pentru profesioniști


Îți dorești să te perfecționezi și să îți îmbunătățești continuu abilitățile de comunicare, vânzare și negociere? Înscrie-te la Workshopurile SAVI pentru a descoperi elementele care fac diferența!

Workshop-uri deschise


Îți dorești mai mult de la relațiile cu oamenii din viața ta și lipsa de comunicare este un obstacol? Vino la workshop-urile deschise și descoperă noi aspecte care îți vor îmbunătăți relațiile atât personale cât și profesionale.

Programe pentru companii


Vrei ca echipa ta să încheie mai multe vânzări într-un timp mai scurt? Vrei să elimini pierderile inutile de bani, energie și timp? Atunci aceste workshop-uri sunt pentru tine! • INTRODUCERE ÎN SAVI ®

  Află totul despre cel mai eficient instrument pe care îl poți utiliza în conversații pentru a le maximiza productivitatea.

 • SAVI® ÎN ÎNTÂLNIRI

  Aplică principiile instrumentului SAVI în situațiile reale pe care le întâlnești în fiecare zi.

 • INTRODUCERE ÎN SAVI ®

  Instrumentul SAVI® te va ajuta să înțelegi dinamica discuțiilor cu clienții, managerii, colegii sau cu echipa pe care o coordonezi pentru a obține rezultate excelente și un nivel crescut de productivitate.

 • SAVI® ÎN ÎNTÂLNIRI

  Folosește instumentul SAVI® în discuțiile cu clienții sau cu echipa și transformă-le în rezultate!

 • REZOLVAREA CONFLICTELOR PRIN COMUNICARE ESENȚIALĂ®

  Identifică viciile de comunicare în echipa ta și transformă conflictele în sursă de progres și creștere financiară.


PROIECTE IN CARE NE IMPLICAM CA VOLUNTARI

Pe lângă evenimentele organizate de noi, suntem implicați și în alte proiecte ca voluntari. Printre cele mai frumoase parteneriate pe care le avem și pe care le susținem cu drag, sunt:

 1. Școala Taijidao

Taijiquan-ul (Tai Chi) este o artă străveche a mișcării, un instrument excelent de control al stresului și de îmbunătățire a sănătății și nu în ultimul rând, o metodă de cunoaștere de sine. 

În Școala Taijidao regăsim un mediu excelent de relaționare și socializare care deschide noi perspective de dezvoltare personală.

Website
Facebook

 1. Tineri de Succes

Asociația Tineri de Succes este un proiect dedicat, în primul rând, dar nu exclusiv, elevilor și studenților aflați în pragul unor decizii definitorii pentru viața lor: ce liceu să aleagă, ce facultate, ce meserie este cea mai potrivită pentru ei. 

Misiunea Asociației este de a facilita accesul la o educație altfel, o educație non-formală, orientată pe competențele absolut necesare pentru a-ți crea un drum profesional de succes, pentru a te putea adapta la provocările ce vor urma. Este un proiect ce se desfășoară în colaborare cu școli, licee, facultăți, pe de o parte, iar pe de altă parte, cu companiile ce se vor a fi viitorii angajatori.

Website
Facebook