Vrei sa inveti sa comunici mai bine sau pur si simplu vrei sa iti exersezi abilitatile de comunicare ? Noi te putem ajuta !

Iti  propunem o metoda de exersare si invatare intr-un mediu relaxat, intr-un grup suportiv si cu ajutorul unui expert. 

Vino alaturi de noi !

 

Pentru a reusi sa realizam in viata tot ceeea ce ne propunem, trebuie sa stim sa comunicam corect, in primul rand cu noi insine, apoi cu ceilalti.

Clubul nostru de Comunicare Esentiala® este un loc unde experimentam, invatam, exploram comportamente de comunicare. De fiecare data cand vrem sa comunicam, folosim diferite « ambalaje » pentru a ne trasmite mesajele catre ceilalti, uneori reusim sa le « ambalam» corespunzator,  alteori nu. Impreuna vom invata  si vom exersa astfel incat comunicarea noastra cu ceilalti sa fie o reusita.

Iti oferim o abordare diferita de invatarea  din scoala sau facultate, nu trebuie sa retii informatii nefolositoare, nu ai teme pentru acasa, dimpotriva vei avea parte de intalniri interactive in care vei explora si vei experimenta noi comportamente de comunicare.

Este evident ca lumea in care traim s-a schimbat, cream tehnologie noua, care stocheaza mai multa informatie, insa  comunicam real din ce in ce mai putin !

Te invit sa iti faci timp pentru tine, pentru comunicare !

Este timpul sa invatam altfel, prin exersare si joc, relaxati si veseli. 

Vom experimenta comportamente de comunicare si ne vom antrena creierul pentru a raspunde adecvat diferitelor situatii cu care ne confrutam.

Pentru ca tu sa poti aplica in viata de zi cu zi ceea ce invatam impreuna, ne vom intalni de 2 ori pe luna, joia, de la ora 18.30.

Locatia:Uzinexport Business Center (Bd. Iancu de Hunedoara, Nr.8).

 

 Vei fi intampinat de oameni entuziasti, pasionati de comunicare, intr-o ambianta placuta.

Intalnirile vor fi sustinute de Dr. Cristina Stanescu. Cristina este speaker si trainer cu experienta de 12 ani in consultanta, managementul afacerilor si comunicare.

 

Pret:

20 RON / sedinta, pentru plata in avans*;

35 RON / sedinta, plata pe loc.

 

Participarea la fiecare sedinta se face prin inscriere telefonica sau prin email.

 

Pentru detalii suplimentare si inscrieri:

Contact :

Andreea Radulescu

Telefon: 0733.321.143

Email: contact@omegatraining.ro

 

*Cont bancar:

RO40INGB0000999902748201; ING Sector 3; Omega Training Center SRL